WIJ ZIJN ALLE DAGEN VAN DE WEEK BEREIKBAAR>

Bij pedicure salon Asepsis in Amsterdam Zuid krijg je een pedicure die je van een behandeling verwacht. De voeten worden met grote zorg nagekeken op ongelijkmatigheden en pijnpunten. Voor iedere klant wordt een nieuw wegwerp mesje gebruikt omdat zo het maximale aan eelt wordt verwijdert en omdat dit het meest hygienisch is. Ook als er een pijnlijke plek op de voet zit in de vorm van een likdoorn, eelt pit of eksteroog, dan word deze voorzichtig weggesneden. Dat klinkt eng als iemand iets uit je voet snijdt, toch doet het praktisch geen pijn omdat de likdoorn uit dode huidcellen bestaat. In het eelt aan de voeten kunnen makkelijk kloven of scheuren ontstaan. Met de scalpel wordt het eelt en daarmee de kloven weg gesneden, je voelt hier helemaal niets van. Dat komt omdat eelt tot de opperhuid behoort, net als haren en nagels. Heb je een ingroeiende teennagels: bij Asepsis is wel 34 jaar ervaring in huis. Het ingroeiende gedeelte wordt voorzichtig weg gehaald. Vervolgens, indien nodig, een gaasje tussen de huid en de nagel geplaatst. Dan wordt de nagel dun geslepen waardoor de druk van bovenaf een stuk minder is, zo verdwijnt de pijn. Na de behandeling voelen de voeten weer pijnloos en zijden zacht aan. Voor een behandeling, mail dan naar info@asepsis.nl of bel 0628137690

Je voeten hoor je in principe niet te voelen, in ieder geval geen pijn te doen. Met elke voetklacht of pijnlijk plek kan je bij ons terecht en wordt er een oplossing geboden. De professionele voetbehandeling wordt aangeboden voor vrouwen en mannen. Maak daarom snel een afspraak met Asepsis, de pedicure van Amsterdam Zuid, via het contactformulier of bel anders liever 020-6796454. Je krijgt altijd persoonlijk contact.

Na het snijden met de scalpel wordt het eelt glad  gevijld, met de hand vijl en ook met apparatuur. Zo wordt het maximale resultaat behaald. De voeten worden weer heerlijk glad, zonder ruwe plekjes. En ook mooi, want niets is zo lelijk als onverzorgde voeten. Je hoeft je nergens meer voor te schamen! Behalve het eelt worden ook de nagels met dezelfde grondigheid aangepakt. Opkruipende nagelriemen bestaan uit dode huidcellen, daar gaat geen voedingsstofje meer door heen en ziet er droog en onverzorgd uit. Alle droge, witte en loszittende stukjes huid rond de nagels worden met een fijn vellen tangetje voorzichtig verwijderd. Je krijgt advies over hoe je ook zelf de conditie van de nagels kan verbeteren, bijvoorbeeld het gebruik van een nagelriem olie kan wonderen verrichten. Als de nagels verdikt zijn dan worden deze weer tot normale dikte terug gebracht. Zit er een schimmeltje op de nagel, dan geven we advies  over hoe je de conditie van de nagel kan verbeteren. Is de schade aan de grote teennagel door toedoen van een schimmeltje of een blauwe teennagel al zo groot dat er een stuk van af is gevallen? Geen nood, bij Asepsis in Amsterdam Zuid kan er een tijdelijke nagel aangebracht worden.  Deze blijft ongeveer een maand tot zes weken goed zitten, de nieuwe nagel kan eronderdoor verder groeien.

Behalve de cosmetisch kant is het natuurlijk ook belangrijk dat de behandeling lekker aanvoelt. Na de behandeling, als al het  overtollige eelt van de voeten is afgehaald, worden ze met een rijke voeten creme of olie gemasseerd. Voor de liefhebber hebben we ook een scrub die de huid van de voet weer heerlijk zacht maakt en de laatste restjes dode huidcellen afvoert. Voeten verrichten een hoop werk voor ons, zij moeten ons immers de hele dag dragen. Daarom verdienen zij het ook om heerlijk vertroeteld te worden.
Het eindresultaat is natuurlijk het allerbelangrijkste. De meeste mensen vinden hun eigen voeten maar vies en lelijk. Dat komt waarschijnlijk omdat ze de hele dag opgesloten zitten en daardoor anders ruiken dan de rest van ons lichaam. Ze zien er ook anders uit dan bijvoorbeeld onze handen waarvan de huid meer glanst en veel zachter aanvoelt. Na een bezoek aan Asepsis in Amsterdam Zuid zijn ook de voeten het bekijken en aanvoelen weer waard: ze zien er na een behandeling verzorgd uit, zonder oneffenheden en onesthetische plekjes, je hoeft je nu niet meer voor je voeten te schamen. Zo kunnen de slippers weer aan of kan je op blote voeten op het strand lopen.

Om de voeten helemaal af te maken kan je een mooie kleur nagellak van OPI uitzoeken. Voor een langduriger resultaat is er gellak. Een behandeling wordt aangeraden in de lente of voor bijvoorbeeld voor een strand vakantie, de feestdagen breken aan of als de smalle schoenen weer aan gaan. Voor een amoureuze afspraak ook altijd fijn: je wil niet dat je geliefde een afknapper krijgt vanwege je onverzorgde voeten. Of gewoon omdat je je voeten sowieso goed verzorgd wil houden

. Dan hebben we bij Asepsis ook  de gelegenheid om een voetreflexen massage te ondergaan. Door middel van zachte strelingen worden de afvoerstoffen in de vorm van kristallen verwijdert uit het lichaam. Heel heilzaam en ook heerlijk om te ondergaan. Het komt in het dagelijks leven niet veel voor dat onze voeten zo veel aandacht krijgen. Ze worden vaak vergeten omdat ze de hele dag opgesloten zitten. Onze trouwe dienaren zijn het waard om alle aandacht te krijgen. Bezoek Asepsis in Amsterdam Zuid en je zal zien dat je weer wat meer van je voeten gaat houden.