GEMANICUURDE HANDEN IS ALS EEN VISITE KAARTJE

Bij Asepsis kunnen de handen gemanicuurd worden zodat ze weer overal getoond kunnen worden. De handen is een van de eerste dingen waar mensen op letten bij een eerste kennismaking en is als een visite kaartje. Ook als je iemand al wel langer kent en de handen/nagels zien er niet goed verzorgd uit, dan is dat veelal een afknapper. Mooi gemanicuurde handen zijn als een sieraad. Het hoort erbij om, behalve haar, gezicht en andere lichaamsdelen, de handen goed te verzorgen. Door het gebruik van een goede hand creme gaat de huid glanzen en is als een voeding. Deze creme wordt tijdens de behandeling lekker in gemasseerd. De nagel riemen bestaan uit dode huidcellen waar geen voedingsstofje meer door heen gaat. Tijdens een manicure behandeling worden eerst de nagelriemen opgeduwd zodat de hele nagel vrij komt te liggen. Dan worden de los zittende nagelriemen met een klein vellen tangetje verwijdert. Met een lekker ruikende olie worden de nagelriemen in goede conditie gebracht. Dan worden de nagels in model gevijld, de een wil ze recht, de ander puntig, de een kort, iemand anders wil ze juist liever lang laten. Belangrijk is dat de nagels ook worden gepolijst: er zitten vaak schubbetjes boven op de nagelplaat die, als ze niet worden verwijdert, tot een breuk leiden. Zo zijn de nagels klaar om gelakt te worden. Als de nagels mooi gelakt zijn, in een opvallende kleur of in een nude, dan valt dat meteen op. Deze persoon verzorgd zichzelf goed, zal de ander denken.

OPI IS HET BESTE MERK OP HET GEBIED VAN NAGELLAK EN HANDVERZORGINGSPRODUCTEN

De lakken die bij Asepsis worden gebruikt zijn van OPI, een merk dat in de loop van de jaren de hele wereld heeft verovert en als beste wordt gezien door de goede kwaliteit en vanwege de mooie kleuren. In de eerste plaats zijn er de reguliere lakken die een paar dagen goed blijven zitten, afhankelijk van de kwaliteit van de nagels van de klant: op sterke,  harde nagels blijft de lak veel beter zitten dan op dunne , zachte nagels, die aan de boven kant makkelijker  buigen.  Op dit moment is Gel lak erg geliefd omdat deze lak twee weken onbeschadigd op de nagels blijft zitten.. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld vakantie: het geeft rust om even niet aan de verzorging van de nagels van de handen of voeten te denken, ze zijn de hele vakantie goed verzorgd. Het afhalen is bij Gel lak dan ook iets meer werk. Gel lak sluit de nagels een beetje af. Daarom is het aan te raden af te wisselen van type lak, na een paar keren Gel lak weer een ‘gewone’ lak te nemen om zo de nagels te laten ademen en herstellen. Dan bestaat er een tussen vorm : de OPI Infinite Shine, deze blijf voor een week de nagels van een mooie kleur voorzien. Met al die mooie kleuren en verzorgingsproducten hoeven de handen er zeker niet onverzorgd uit te zien.                                                                                                                                                                     OPI heeft behalve prachtige kleuren lakken ook hele fijne verzorgingsproducten voor de handen. Heerlijke cremes, scrubs en olien om zo de conditie van de handen te verbeteren. Als na de manicure behandeling wordt door gegaan met insmeren, dan gaat de huid er zichtbaar op vooruit.

BASE COAT/KLEUR LAK/TOP COAT

De opbouw van goed gelakte nagels gaat als volgt: eerst de basis lak, om de nagels tegen de pigmenten die in de lak zitten beschermen en om de kleur lak beter te laten hechten. Dan de kleur lak, het kleuren spectrum van OPI is ongekend, bij ieder kledingstuk valt een passende kleur te vinden voor welke gelegenheid dan ook. Daar gaat een rijk glanzende top coat over heen die de kleur lak gaat beschermen en de kleur in de laklaag eronder verdiept tot aan de laatste dag van het dragen van de lak.                                                                                                                                                                                         Voor een mooi en verzorgd resultaat en om lang van een OPI Color Treatment te genieten, adviseren we je om je handen en nagels te verzorgen met OPI producten.