HARSEN VOOR EEN ZIJDEZACHTE HUID EN WAXING FOR SMOOTH BODYS

Je kan bij ons alles laten harsen. Voor alle hars of waxing behandelingen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van producten van  goede kwaliteit zoals honing of chocolade hars. Er wordt snel en schoon gewerkt, een enkele behandeling duurt nooit langer dan 30 minuten. Niet dat er haastwerk van wordt gemaakt, de klant wordt graag op zijn of haar gemak gesteld. Harsen of waxen kent nu eenmaal een paar minder leuke momenten. De klant gaat zeker tevreden en met een perfect resultaat de deur uit. Je kan weken lang genieten van een zachte, gladde huid.

BIKINI LIJN, BRAZILIAN WAX OF FULL BRAZILIAN WAX

De bikini lijn harsen of waxen geeft een zelf verzekerd gevoel. Je hoeft niet na te denken of je zorgen te maken dat er haar op het strand onder je bikini vandaan komt. Zeker voor vakantie geeft dat een hoop welverdiende rust. Vaak willen klanten meer dan alleen de bikini lijn geharst of gewaxt hebben. Al het haar weg is al jaren hot om te doen. Het is hygienisch en je hebt minder of geen last van ingroeiende haartjes, wat erg ontsierend en pijnlijk is. Helemaal glad staat fris en fruitig. Het verschil tussen full of regular is met of zonder de lippen mee geharst of gewaxt. Met de jaren lange ervaring, techniek en speciale producten kunnen we zelfs de hele korte haartjes weg krijgen, zodat de bikini streek weken lang zacht en fijn aanvoelt.

RUG HARSEN

Het harsen van de rug is een veel gestelde vraag door mannen. Soms op aanraden van vrouwen en ook wel uit eigen initiatief laten  mannen het haar van hun rug verwijderen. Zij vinden het storend en ontsierend. Bij mannen die aan spier opbouw doen is met haar op zowel de borst als de rug de spier niet goed zichtbaar en daarom laten zij dit ook verwijderen. Of mannen die aan lichaamscontactsporten doen zoals worstelen, dan kan rug haar als zeer hinderlijk ervaren worden. Er worden honderden haartjes tegelijk uitgetrokken en zeker op de rug is het haar erg geconcentreerd.  Door de jarenlange ervaring met het harsen en waxen van de huid kan dat bij Asepsis na genoeg op een vriendelijke manier, zonder te veel pijn. Want dat verschild nogal eens per salon. Voor goed harsen is de nodige ervaring nodig, de huid moet goed tegen gehouden worden bij het uittrekken van de haartjes. Ik hoor vaak dat het ‘de vorige keer’ veel meer pijn deed. En zo ben je weken lang verzekerd van een mooie gladde rug.

LICHAAM HARSEN OF FULLBODY WAXING

Bij Asepsis kan je terecht voor lichaam harsen van armen, benen, buik, rug, billen, oksels,  handen en voeten oftewel the full body waxing. Met moderne, voor de huid milde producten en jarenlange ervaring in techniek kan het lichaam bij ons volledig worden onthaard, zonder te veel pijn  te ervaren. Ook de wat kortere haartjes worden mee genomen. Na de behandeling wordt de huid met een heerlijke olie ingesmeerd om zo de huid weer tot rust te brengen. De roodheid van de huid, ontstaan door het uittrekken van de haartjes is weer snel verdwenen en de huid hersteld zich weer makkelijk. De klant geniet van wekenlang een mooie huid zonder ontsierende haartjes, wij maken je lichaam smooth en sexy, Dat voelt je en dat straal je uit!

HAAR IN HET GEZICHT

De meest voorkomende vraag is de bovenlip te harsen. Soms zijn de haartjes wit, soms zwart, in beiden gevallen worden de ‘snor’haartjes niet gewaardeerd. Behalve op de bovenlip komt op meerdere plekken in het gezicht haar voor : overtollig haar op de de bakkebaarden en de kin worden niet als vrouwelijk en esthetisch ervaren. Wat voor lichaamshaar geldt is ook voor haar in het gezicht, hoe minder hoe beter. Bij Asepsis kan alles professioneel geharsd of gewaxt worden om in ieder geval voor een tijd van dat vervelende gezichtshaar af te zijn. Er zijn ook mannen die niet helemaal blij zijn met het haar in hun gezicht. De baardgroei kan bij ons terug gedrongen of gestyled worden, er groeit dan niet hier en daar een pluk en ziet er verfijnder uit.