EPILEREN VAN DE WENKBRAUWEN

De wenkbrauwen worden op dit moment vol gedragen. Bij Asepsis worden de haartjes die op het ooglid groeien verwijdert om zo het ooglid bloot te leggen. Dit geeft een liftend effect: als de haartjes zijn weg gehaald, lijkt het ooglid groter en de klant krijgt een meer open gezicht. Van de boven kant van de wenkbrauw wordt nagenoeg niets weg gehaald, ook voor het liftende effect, tenzij daar haartjes zitten die de wenkbrauw volledig uit model halen. Voor het model van de wenkbrauw wordt gekeken naar de gezichtsvorm, wat past het beste. Dat kan bij de een langwerpige puntvorm zijn en bij de ander wat breder wat natuurlijker oogt. Zo is er ook een verschil van smaak, een vloeiende lijn of, als de klant dat liever heeft, met een vage knik er in. Door de huid haartjes aan de bovenkant weg te halen, dus niet de wenkbrauwhaartjes, kunnen de wenkbrauwen voller gemaakt worden omdat deze haartjes dan stugger worden, net als het wenkbrauwhaar. Zo lijkt het alsof dat ook wenkbrauwhaar is, zeker als deze haartjes geverfd worden.

HET KLEUREN VAN DE WENKBRAUWEN

Net als het kleuren van hoofd haar worden de wenkbrauwen in verschillende gewenste kleuren geverfd. Vooral als de eigenlijke kleur blond is dan geeft de wenkbrauw weinig expressie aan een gezicht. Bij natuurlijke blonde mensen is de donkerste tint in het haar een geschikte kleur om de wenkbrauwen te kleuren. Deze persoon blijft dan toch een natuurlijke uitstraling houden. Bij mensen met platina blond haar staan donker bruine of zwarte wenkbrauwen beter, dan wordt het contrast meer op gezocht, haar en wenkbrauwen zijn dan beiden sterke tinten. Bij donker harige mensen kan nog een tintje donkerder dan dat de wenkbrauwen al zijn ook net even wat extra’s aan de uitdrukking in een gezicht geven. Een aantal modellen op de catwalk willen juist gebleekte wenkbrauwen, zodat deze vanaf een afstand weg vallen. Dat geeft een heel zachte uitdrukking en de aandacht gaat meer naar  de ogen.

HET KLEUREN VAN DE WIMPERS

Over het kleuren van de wimpers bestaat praktisch geen verschil van mening. Iedereen wil zwarte, het liefst volle wimpers. Als mensen op vakantie gaan bijvoorbeeld, dan hoeven zij even geen mascara te gebruiken en het loopt nooit uit, wat erg comfortabel is. Ook voor mensen die snel allergisch zijn voor oogmakeup zoals mascara is het fijn dat de wimpers gekleurd zijn. Het donker maken van de wimpers geeft, net als het kleuren van de wenkbrauwen, veel expressie aan de ogen.

WIMPER EXTENSIONS

Er bestaan veel vormen van het verlengen van de wimpers of wimper extensions. Bij Asepsis wordt alleen natuurlijk haar gebruik dat haartje voor haartje op de eigen wimper wordt aangebracht. Daar gaat veel tijd in zitten, het is heel precies werk. Hoe lang de extensions blijven zitten hangt af van wat voor type haartje iemand uitkiest. Als iemand van zich zelf niet zulke lange wimpers heeft en graag erg lange en gekrulde wimpers aangebracht wil hebben, dan zullen deze na twee weken aangevuld moeten worden. Hoe langer de eigenlijke wimpers zijn, des te beter hechten de extension. Tijdens het dragen van de extensions kunnen de ogen niet met removers op olie basis worden gereinigd. Olie onthecht de lijm die gebruikt wordt om de extensions op de wimpers te plakken. Ook met cremes zal de klant uit moeten kijken en deze niet te dicht bij de ogen aanbrengen. Behalve lengte verschillen, bestaat er ook verschil in de krul. De een wil graag vrij rechte wimpers en de ander juist dat de wimpers omhoog krullen. Behalve voor een natuurlijke uitstraling, kan iemand ook voor opvallend gaan. Voor het aanbrengen van de extensions wordt dat van te voren goed overlegt, wat is het gewenste effect. Wimper extensions zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld de vakantie. Het geeft een hoop rust dat er even geen oog make-up gedragen hoeft te worden. De extensions geven voldoende natuurlijke en mooie uitstraling. Ook voor feestjes zijn wimper extensions erg gewild. De aandacht gaat regelrecht naar de ogen en kan heel sensueel staan. Maar ook in het dagelijks leven is het dragen van extensions mooi, verzorgd, heel aantrekkelijk en sensueel.

PERMANENTE MAKE_UP VOOR DE WIMPERS

Wij hebben een professionele wenkbrauwen tatoeeester in huis. Iedere gewenste vorm kan na goed overleg precies dorden aangebracht. Hierbij wordt, indien gewenst, de streepjes techniek gebruikt. Dat wil zeggen dat er fijne streepjes worden getatoeeerd in de vorm van wenkbrauwhaartjes, zodat de wenkbrauwen weer mooi vol worden. Ook wat betreft de kleur wordt er goed overleg gepleegd wat het beste past en en hoe het mooiste resultaat wordt behaald. Maak een afspraak om samen met de tatoeeerster te kijken wat de beste kleur en vorm voor jou is om zo een paar verzorgde wenkbrauwen aan te laten meten die het gezicht laten spreken.

Behalve de wenkbrauwen kunnen er natuurlijk ook een liplijn  of ooglijntjes worden getatoeeerd. Dit om een betere mimiek aan het gezicht te geven met voller ogende lippen of sprekendere ogen.

nl89ingb0006076535 nl19ingb0748783806 nl25abna0986465666 nl85rabo144085526 nl80abna0469805234 nl46abna0984241078 nl75ingb0004896685 nl64ingb0009616418 nl48rabo0307745562 nl05abna0448891638 heeft geen rekening nl06ingb0753613670